Change Password

Changing Password

Accommodation Details

Acco. Name Acco. Address Acco. No.

The Registration fee is as follows:

  • For Senior Scientists/Delegates (age 65 years or above) the organizing committee offers 50% concessions in the Registration fees.
  • The Registration Fee (paid on or before 15th November, 2016) covers participation in the 104th ISC, the congress kit, one set of food coupons valid from 3rd january morning to 7th january night and modest accommodation for delegates on shared basis.
  • For accompanying person(s), the charges will be 1200/- per head (age 12 years or above). They will not be entitled with the Congress kit. Accompanying persons of Sectional Presidents/Records/Invited Speakers have to register for the congress.
  • Students applying for registration should invariably enclose a certificate about their bonafide studentship from the competent authority of the College/University.

High performance web user interfaces

May 18, 1:00 PM - 2:00 PM / Stage 10 | Cassiopeia
Here comes the high level description of task/session/programming
crop image


Sri Venkateswara University branding

104th ISC Scientific Programme Schedule

Jan 3 - 7, 2017. Sri Venkateswara University, Tirupati

Jan3
  • Jan 3
  • Jan 4
  • Jan 5
  • Jan 6
  • Jan 7
  • My Schedule
Filter X
Themes
Science and technology for national devlopment
Types
Tracks
CLEAR ALL
filtering by Office Hours & App Reviews clear X

WORK IN PROGRESS

No Results Found

11.00 AM

ISC - 104 Inauguration by Hon. Prime Minister of India

2 hours | Venue: Tarakarama Stadium, S.V. University, Tirupati

01.00 PM

Networking & Lunch Break

2 hours / Lunch break

02.00 PM

Talk by Nobel Laureate: Prof. Ada E Yonath

1 hour| Venue: Srinivasa Auditorium

03.00 PM

Talk by Prof. Kip Thorne

45 mins| Venue: Srinivasa Auditorium

04.00 PM

Ministry of Science and Technology Perspectives

1 hour 30 mins| Venue: Srinivasa Auditorium

05.30 PM

Talk by Nobel Laureate: Prof. Moerner

1 hour| Venue: Srinivasa Auditorium

06.30 PM

Talk by Nobel Laureate: Prof. Kajita

1 hour| Venue: Srinivasa Auditorium

07.30 PM

Cultural Program

1 hour
No Results Found

08.30 AM

Talk by Nobel Laureate: Prof. Jean Tirole

55 mins| Venue: Srinivasa Auditorium

09.30 AM

Industry Academia Interaction

1 hour 45 mins, ST-3 | Venue: Srinivasa Auditorium

11.30 AM

Space Technology

2 hours| Venue: Srinivasa Auditorium

Nanotechnology

2 hours| Venue: Sir C.V.Raman Hall (Nehr Plaza-I)

Frontiers of Defense Research

2 hours / st-2 | Venue- Prof.S.Chandrasekhar Hall(Nehru Plaza-II)(Behind IASE Building)

S&T in the Neighbourhood, Extended Neighbourhood & African countries

2 hours | Venue-Senate Hall(Administrative Building)

Next Generation Network and Disaster Management

2 hours| Venue: Arts Block Auditorium(Humanities Building)

Methanol Economy

2 hours| Venue: S.V.U Library(Quick Reference Hall)

Science Policy for Technology led Innovation for Societal Applications

2 hours| Venue: S.V.U. Library(Periodicals Section)

02.00 PM

Talk by Nobel Laureate: Prof. Ada E Yonath

1 hour| Venue: Srinivasa Auditorium

03.00 PM

Talk by Prof. Kip Thorne

45 mins | Venue: Srinivasa Auditorium

04:00 PM

Ministry of Science and Technology Perspectives

1 hour 30 mins | Venue: Srinivasa Auditorium

05.30 PM

Talk by Nobel Laureate: Prof. Moerner

1 hour | Venue: Srinivasa Auditorium

06.30 PM

Talk by Nobel Laureate: Prof. Kajita

1 hour | Venue: Srinivasa Auditorium

07.30 PM

Cultural Program

1 hour
No Results Found

09.00 AM

Talk by Nobel Laureate: Prof. Haroche

45 mins | Venue: Srinivasa Auditorium

09.45 AM

Public Lecture by Dr.R.Chidambaram

30 mins | Venue: Srinivasa Auditorium

10:45 AM

Cloud Computing and Virtualization

1 hour 25 mins | Venue: Srinivasa Auditorium

Mentorship and Networking in Science

1 hour 25 mins | Venue: Sir C.V.Raman Hall(Nehru Plaza-I)

S&T Achievers' Meet

1 hour 25 mins | Venue: Prof.S.Chandrasekhar Hall(Nehru Plaza-II)(Behind IASE Building)

Indian Nuclear Programme

1 hour 25 mins | Venue: Srinivasa Auditorium

12.10 PM

5G and Internet of Things(IOT)

1 hour 20 mins | Venue- Srinivasa Auditorium

Swach Bharat

1 hour 20 mins | Venue- Sir C.V.Raman Hall

Smart Cities

1 hour 20 mins | Venue - Prof. Chandrasekhar Hall(Nehru Plaza -II)(Behind IASE Building)

Scientific Applications of HPCC

1 hour 20 mins | Venue - Senate Hall (Administrative Building)

02.00 PM

Sectional Sessions

1 hour 30 mins

03.45 PM

Sectional Sessions

1 hour 45 mins

05.30 PM

G.P.Chatterjee Memorial Award Lecture

1 hour

06.30 PM

Cultural Program

1 hour 30 mins
No Results Found

09.00 AM

Sports Science and Sports Medicine

55 mins | venue- Srinivasa Auditorium

10.00 AM

Food and Nutrition Security

1 hour 30 mins | venue- Srinivasa Auditorium

Gravitational Waves (including LIGO & VIRGO)

1 hour 30 mins | venue:Sir C.V.Raman Hall(Nehru Plaza -I)

Climate Change / Monsoons

1 hour 30 mins | venue: Prof.S. Chandrasekhar hall( Nehru plaza-II)(Behind IASC building)

CRISPR-CAS9 (Genome Editing) / Monsoons

1 hour 30 mins | venue-Senate Hall(Administrative Building)

12.00 PM

Bioresources-Impact of Climate Change

1 hour 30 mins | venue- Srinivasa Auditorium

Enhancing the Quality of Science Education and Research: Role of Accreditation

1 hour 30 mins | venue- Sir C.V. Raman hall (Nehru plaza-I)

Blue Economy - India's Efforts

1 hour 30 mins | venue- Prof.S. Chandrasekhar hall( Nehru plaza-II)(Behind IASC building)

Human Microbiome

1 hour 30 mins | venue-Senate Hall(Administrative Building)

02.30 PM

Sectional Sessions

1 hour

03.45 PM

Sectional Sessions

1 hour 15 mins

05.30 PM

B. C. Guha Memorial Lecture

1 hour |Venue:Srinivasa Auditorium

06.30 PM

Cultural Program

1 hour 30 mins
No Results Found

09.00 AM

Robotics

55 mins | Venue:Srinivasa Auditorium

10.00 AM

Cyber Security

1 hour 30 mins | Venue:Srinivasa Auditorium

India-based Neutrino Observatory

1 hour 30 mins | venue-Sir C. V. Raman Hall (Nehru plaza-I)

Offshore Wind Farms

1 hour 30 mins | venue-Prof. S. Chandrasekhar hall(Nehru plaza-II)(Behind IASC Building)

Photonics and metamaterials

1 hour 30 mins | venue- Senate Hall(Administrative Building)

12.00 PM

Advanced Materials

1 hour 30 mins | venue-Srinivasa Auditorium

Solar Energy: Photovoltaic & Thermal

1 hour 30 mins | venue-Sir C. V. Raman Hall (Nehru plaza-I)

Frontiers in Hemostasis and Thrombosis

1 hour 30 mins | venue-Prof. S. Chandrasekhar hall(Nehru plaza-II)(Behind IASC Building)

S & T North East Region

1 hour 30 mins | venue-Senate Hall(Administrative Building)

03:00 PM

General Body Meeting of ISCA

1 hour 30 mins

04:30 PM

Valedictory Function

1 hour

WORK IN PROGRESS